Taaltraining Nederlands

Nederlands

Nederlandse les voor anderstaligen

  • beginners - intermediair - gevorderden (A0 -> B2)*
  • de puntjes op de i (voor uitbreiding naar niveau C1)
  • Training voor de Staatsexamens NT2 I en II
  • zakelijk Nederlands (vanaf niveau A2)*
  • uitspraakverbetering en/of vloeiend leren spreken
  • spelling en grammatica van het Nederlands

Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Combinatie taaltraining en e-learning

Lessen via Skype**

In combinatie met een taaltraining zijn vanaf niveau A2 ook lessen via Skype mogelijk. Op voor u passende tijden, sessies duren gemiddeld 40 minuten, flexibele afspraken, u ontmoet uw trainer eerst een paar keer in levenden lijve.

Telefoontraining

Tijdens een telefoonsessie maakt u kleine, zeer effectieve stappen op weg naar uw doelstelling. Deze vorm van training is vooral geschikt wanneer u regelmatig telefoneert in de doeltaal. Telefoontraining is ook een ideale manier om de spreekvaardigheid te blijven oefenen. Een telefoonsessie duurt 25 minuten en is goed te combineren met e-coaching.

E-coaching.

Via de mail wordt u begeleid in het schrijven van bijvoorbeeld mails of rapporten. Zo maakt u vorderingen in schrijven en verwerft u meer woordenschat.
Neemt u gerust contact op voor meer op maat gemaakte mogelijkheden.

Particulieren

Particulieren zijn van harte welkom. Wij bieden op maat gemaakt privélessen bij u thuis of op het werk. Kleine groepjes van gelijkwaardig niveau zijn mogelijk als u zelf het groepje samenstelt.
Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

 

*Taalniveaus: indien u dat wenst testen wij het begin- en eindniveau aan de hand van het Europees Referentie Kader (ERK) / Commun European Framework for Languages (CEFL).
Klik hier voor de taalniveaus (pdf)

 

** Met behulp van Skype kunt u lessen volgen waarbij u uw trainer gewoon ziet en hoort. U kunt ook berichten en documenten ontvangen en opsturen. Skype software is gratis te downloaden.